8/29/2013

290813






Syksy saapuu. Lehdet putoaa puista. Elokuun viimeisiä päiviä vietellään. Illat pimenevät. On lupa käpertyä. Ystävien seurassa. Nuotiolla ja omassa majassa. Ystävän luona. Siellä, täällä ja tuolla. 
Syksy on jotenkin aina uuden alku. Kaikki alkaa alusta, eri tavalla kuin vuoden vaihteessa. 

8/20/2013

200813






Maamo toi viime kerralla kyläillessään ihania paperisia koristeita tuliaiseksi. Kyllä on tainnut tuoja olla perillä tämän irmelin uudesta rakkausväristä.

8/18/2013

180813










Super sunnuntai. Vapaa päivä, ja paljon on saatu aikaan! Laitettiin oikein maittava lounas ja nautittiin rauhassa. Alkupalaksi kasvissosekeittoa. Pääruoaksi kaslerpihvejä, perunaa ja salaattia. Jälkimakeaksi mustikkarahkaa. Kun maha oli hiukan levännyt, laitettiin jalka kaasulle ja kurvattiin läheiseen kaupunkiin pienelle ostosreissulle. Löytyi pientä mukavaa ja tarpeellista.

Superia sunnuntain jatkoa teillekkin!

8/13/2013

130813








Rakas ystävä viipyi hetken. Oli mukavaa. Majassakin jo käynyt vieraita monen monta, tuparikahvit keitetty. Syksy on saapunut jo hiljaa. Tänään oli ensimmäinen koulupäivä. Ehkä on aika hyvästellä kesä, nauttia kynttilöistä ja hämärtyvistä illoista. Iloita ystävistä ja naurusta.
Ja maamo, kiitos ihasta kortista!

8/09/2013

090813






DIY nappityynyt. Surautin tänään pari nappityynyä Ikeasta ostamastani nappikankaasta. Uutukainen taisi olla tuo kangas, ja silmäni heti siihen iskin. Tuli mieleen silloin, että mainioita olisivat varmaan pyöröiset tyynyt kyseisestä kankaasta. Ihan kivojahan noista tuli, raitaa laitoin toiselle puolelle. Mitäs sanotte?

8/08/2013

080813








Viikko sitten torstaina alkoi muuttotouhu kun maamo, kaksi veljeä ja sisko poikaystävänsä kanssa tulivat tänne avuksi. Luulin, että saan vieraaksi vain siskon sekä hänen murunsa, mutta minulta olivat salailleet, että muitakin on tulossa. Oli se hieno tunne, kun tuli maamo ja pikkupojatkin. Kaikki kalusteet saimmekin viikonloppuna kannettua, jäljelle jäi vain koko pieni tarpeisto. Sunnuntaina lähtivät nuo kultaiset apulaiset ja tämän viikon päivät ovatkin vierineet tavaroita kantaessa niin, että suorastaan on unohtunut tietokoneella majailu. Vanha asunto on nyt tyhjä ja tämä uusi maja on sekaisin kuin mikä, mutta luotan että tavarat löytävät vielä paikkansa. Jahka ehdin paikkoja mietiskelemään.