6/29/2013

290613







Kuume on vienyt sängyn pohjalle ja sairaslomaa on pari päivää pidetty. Tänään nousin, poimin kaksi kukaa pihalta ja katselin niitä. Otin pari kuvaakin. Huomenna vähän duunia ja sen jälkeen kesälomareissuun. Matkailu on mukavaa, sanon minä. 
Tuon valkoisen koiranpennun olen saanut eräs joulu rakkaalta maamolta ja isäukolta lahjaksi. Se on kulkenut pesästä pesään, kodista kotiin. Jotkut asiat ne vain pysyvät mukana. Kuukauden parin kuluttua tuo koiranpentu muuttaa taas. Yhdessä muutamme viereiseen asuntoon. Muuttomatka ei ole pitkä. Tavaraa riittää tällä marjatalla niin, että oli katseltava vähän isompi tila ympärille. Sattumoisin sitten valmistuu viereen kaksio, ja minä pääsen taasen upouuteen.

6/23/2013

230613








Juhannuspäivän ilta vieteltiin Porissa, Yyterin kupeessa. Kaunis ympäristö. Kesäinen. Iloinen tunnelma, ihana iltahetki. Palju, sauna ja maittava ruoka. 


6/22/2013

220613




Kätensä jo haurastuneet. Silmät kostuneet. Katse jo kertoo, hän haluaa lauluhetken. Istumme hetken yhdessä.  Laulamme. Heiveröinen ääni muistaa sävelen. 
Tuletko huomenna, hän kysyy ja jatkaa; lauletaanko huomennnakin. Lupaan, ja mielessäni mietin, että toivottavasti on aikaa taas tähän pieneen hetkeen. Siunattu pieni lintuni, hän kuiskaa. Puristaa sydämmestä, mutta hymyilen.

6/21/2013

210613








Juhannusvasta ja juhannussauna. Juhannusherkut ja juhannusmieli. Juhannustaiat ja kukkaniityt. Odotus tulevaan.

Aurinkoista juhannusta kuomat!

6/17/2013

170613

Viikonloppuna löytyneitä. Vaatteita ja muutama kortti. Joskus on aivan mukava ostaa muutama uusi vaate, vielä kun löytyy punaisin hinnoin varustettuja kappaleita. Taitavat olla nuo vaatekappaleet Stadiumilta, Vilasta ja siitä eräästä ruotsalaisesta, tiedättehän. 
Pinossa pistäydyin. Kortti sekä teippirulla lähtivät mukaan. Aivan mainio kauppa, joskus uudelleen sinne. Rillikalle kortit löysin jostakin pienestä putiikista. Rakastuin. Niin syötävät.









6/13/2013

130613












Eilinen vapaapäivä meni siivotessa ja järkkäillessä. Aivan terveellistä välillä. Vieraspatja taas sängyn vieressä sijoituksessa, peitin vanhalla retrolakanalla. Vähän kesäistä väriä tupaan.

6/11/2013

110613

Arvonta on päättynyt!  Kiitos kaikille osallistuneille!

Keraamisen veitsen voitti RIIKKA, onnea! 

Riikka laittaisitko yhteystietosi s-postiini momentsinlife.eliisa@gmail.com








6/07/2013

070613






Syreenin tuoksua. Lubiinia ja valkoista kaunokaista lisäksi. Keräsin purkkiin kaunistamaan. Pienistä on ilo etsittävä. Eikös se niin mene tämä elämän polku.

6/05/2013

050613














Orvokkia, kesäneilikkaa, samettiruusua ja mansikkaa. Niitä kasvaa terassillani. Kukat sekalaisissa törpöissä, niissä mitä on löytynyt. Mansikantaimi nököttää avatussa matkalaukussa. Tarvitsisin jotakin lisää, jotta saisin matkalaukun täyteen iloa. Rakastan kesäkukkia. Ovat niin värikkäitä loistossaan.

Tänään myös lukuhetki kera munkin. Uusi Deko täynnä hurmaavia kuvia. Niitä katsellessa unelmat lentävät. Haaveet lisääntyvät. Voi veljet. On niin hyvä hetki, kun töistä tullessa löytää postilaatikosta lukemista. Siinä aivan sydän hypähtää.

Tämän kaiken hyvän keskellä on myös vierähtänyt kyynel. Toinenkin. Surun kyyneleitä. Aurinko, vie suru pois, kuivata kyyneleet.


6/03/2013

ARVONTA

Pieni arvonta  kesän kunniaksi teille armaat lukijani !

Tämä suloinen keraaminen veitsi on ollut kaverini siitä asti kun omaan pesään muutin, ja päätin arpoa samanmoisen, kun niin paljon on itselleni ollut iloa kyseisen veitsen terävyydestä. Olen myös sitä mieltä, että veitsi on mukava väripilkku muiden veitsien joukossa.
Itse omista keltaisen, te saatte kokeilla onneanne turkoosin veitsen arvonnassa!

Osallistu arvontaan jättämällä jokin viesti minulle kommenttilaatikkoon. 2 arpaa saat, jos kerrot arvonnastani omassa blogissasi tai esimerkiksi facebookissa!  (Kerro kommentissasi monellako arvalla osallistut)

Arvonta alkaa nyt ja aikaa on osallistua ensi maanantain 10.6 loppuun!