-Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne vaahtoon kermaviilin ja sulatetun voin kanssa.
-Paista 200 asteessa, noin 30 min.
-Jäähdytä piirakkapohja hyvin, lisää päälle voikreemi.
-Paista 200 asteessa, noin 30 min.
-Jäähdytä piirakkapohja hyvin, lisää päälle voikreemi.
Voikreemi:
150g voita
5dl tomusokeria
4tl vanilliinisokeria
2 keltuaista
5dl tomusokeria
4tl vanilliinisokeria
2 keltuaista
lisäsin itse puoli levyä sulaa valkosuklaata, tee halutessasi samoin
-Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi, lisää joukkoon keltuaiset ja vatkaa vielä hetki. (Lisää sula valkosuklaa joukkoon vatkaten.) Anna kreemin kovettua esim. jääkaapissa jonkin aikaa, jotta sula kuorrutesuklaa ei sekoitu voikreemin joukkoon.
Kuorrutus:
200g Fazerin sinistä suklaata sulatettuna
200g Fazerin sinistä suklaata sulatettuna
liraus öljyä joukkoon