10/31/2012

311012







Neulepeitto ei vieläkään ole valmis, ja jotta en aivan kyllästyisi sitä väsäämään, neuloa hurautin piparipipo pariskunnan. Ohje on mainiosta Muita ihania blogista ja löytyy tästä! Klik.

10/30/2012

301012



Talvi on tullut todella. Lunta pyryttää, ja tämä martta huiskii terassia luudallaan. Tuon kyseisen luudan ostin kerran eräältä torimyyjältä. En halunnut tavallista varsiharjaa, joten tämä  yksilö pääsi matkustamaan torilta pyöräni korissa. 
Mielessä jo vähän joulu, himottaisi laittaa jouluvalo johonkin. Aivan kuin salaa.


Pienen pieni papu oli hoidossa eilen. Oskar, puolitoista kuukautta. Suloiset kippuravarpaat ja hellästi puristava nyrkki. Niin viaton, kun katsoo ruskeilla silmillään. Niin rakastettava.



10/29/2012

291012







Hieno viikonloppu antaa voimia alkavaan viikkoon. Takana paljon naurua, äidin ja tätien kanssa. Yhdesäoloa , ostoksia ja hyvää ruokaa. Iloa ja intoa. Lepoa ja löhöttämistä.
Muutamia kuvia lauantain illalliselta, jonka valmistimme yhdessä. Alkuruokana kokojyväleipiä ja kylmäsavulohitartaria. Pääruokana valkosipuli-yrtti kananfileitä, bataattirosmariini ranskalaisa, vuohenjuustoa, salaattia ja punaviinikastiketta. Jälkiruokana minttusuklaamoussea mansikoilla. Kylläpä maistui. Kiitos vieraat, teitte viikonlopustani mieleenpainuvan.

10/23/2012

231012




Aamulla näytti niin kovin talviselta. Minne on kadonnut se pieni lapsi, joka hymyili nähtyään ensilumen.

10/22/2012

221012




Pakkanen on näyttäytynyt. Aamulla maisema oli kaunis. Huurteinen. Kylmäkin tosin. Vapaapäivä on mennyt siivotessa ja neuloessa. Teekupin ääressä katsoin myös ihanaa lehteä, kauniita kuvia täynnä.




10/19/2012

191012



Täällä messukiireiden keskellä tulin ilmoittelemaan, että arvonta on suoritettu! Palkinnon voitti KIKKA, joka valitsi lautasliinat Kauniilla Kauriksella!
Jäljelle jäi suloinen sydän, jonka viereltä vietiin lautasliinat. Niin suloisena ja kovin yksinäisenä se nökötti pöydällä, joten päätin arpoa vielä senkin. Tämän kyseisen yksilön, lohdutuspalkinnoksikin voidaan kutsua, voitti ANNE S.

Onnea voittajille, laittaisitteko yhteystietojanne laidassa olevaan osoitteeseen!

10/15/2012

151012


ARVONTA


Hei kuomat. Tänään syksy on näyttänyt kauniin puolensa. Aurinko on pilkistänyt taivaalta, sään kuitenkin ollessa syksyisen kirpeä. On pitänyt sonnustautua villaan ja kietoutua kotonakin vilttiin. Neulontapuikkojen suhistessa käsissäni, keksin järjestää teille arvonnan armaat lukijat.

Arvontaan voit osallistua kun olet lukijani! (Jos et ole, voit liittyä). Jos et kuitenkaan jostakin syystä saa painettua itseäsi lukijaksi, voit toki myös osallistua anonyyminä, kunhan jätät tunnistettavan nimimerkin!

Kommentoi tätä postausta vastaamalla kysymykseen, mikä on kauneinta ja parasta syksyssä! Valitse myös ottaisitko lautasliinat kauniilla kauriksella vai lautasliinat suloisella sydämmellä?

Arvonta päättyy torstai iltana, kun kello lyö kaksitoista :o)

10/12/2012

121012

Linea heitti nastan Ikea haasteen :o) Kiitos siitä! Olipas toisaalta aika hankalaa. Oisha sitä voinut ottaa kaikenmaailman nahkasohvat poikineen, mutta lopulta ajattelin niin, että mitäpä tarvitsisin ja haluaisin juuri nyt, tähän asuntoon. Järkevää sanoisinko.

Juttu menee näin: 

• Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta.


• Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan The hitti


• Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin. 


Nämä haluaisin :

Pax vaatekaappi 


Valkoinen korkeakiiltoinen hyllykkö

Suloinen pieni tekojoulukuusi (aika aidon näkönen livenä)




Tästä tulee hitti:

LAPPLJUNG RUTA


Haaste eteenpäin





10/11/2012

111012











Näyttääpä ennenkaikkea siltä, että tämän tytön omin kätösin väkertämät neuletilkut seikkailevat kuvassa jos toisessa. Kerrassaan vaikea varmasti arvata, mitä puuhailen aina kun silmä välttää! Naapurin Esko Lankasuulista teki oivan tarjouspaketin Isoveli-keristä, ja teimme kahdenkympin kaupat. Kerrassaan mainiota väriterapiaa on valita lankakasasta aina seuraavan tilkun sävy. Vaikkakin sangen mukavaa olisi, jos erivärisiä keriä olisi edes muutama enemmän. Ehkäpä ostan salaa vielä jonkun rullan jonakinpäivänä. Salaa itseltäni. 

ps. yritän hillitä turhan ostamista, siksi salaa. vaikka ei kai lankakerä kovin turha ole. Vai onko?

10/09/2012

091012




Pesäni, omani. Reilu viikko sitten yövieraat olivat vaihtaneet huonekalujen järjestyksen. Yllätys oli melkoinen, kun palasin kotiin iltariennoilta. Mieluisa ja toimiva on järjestys kuitenkin ollut. Koulu/työ/ompelupöytäkin on löytänyt paikkansa ja ollut käytössä. Kukahan tulisi laittamaan pyörät pakkauslavojen alle? Mietinpähän itsekseni, että taitaa mennä aika pitkä tovi ennenkuin sänky saa alleen yhtään mitään.

10/08/2012

081012



Syksy. Villatakin helma. Mamman ostamat syyskengät. Kiitos niistä. Kaipaan sinua, teitä kaikkia.

10/06/2012

061012



Eilisiltana oli ihana pieni vieras muiden isompien joukossa! Voi noita hellyttäviä silmiä. En ole koskaan ollut kovin eläinrakas ja allergiaakin on jos jonkinmoista, eläimiin liittyvää myös. Mutta eilen tämä vieras lämmitti sydäntäni. Eikä aiheuttanut kun vähän vain silmien kutinaa. Pieni. Milla.

Ulkona sataa. Ja sataa. Masentavaa. Tahtoisin sen loppuvan. Piristäisi kummasti, jos aurinko pilkistäisi pilven takaa. Edes hiukan. 

Sormet luovat tilkkuja. Neuloen. Odotan, että saan rueta kokoamaan tilkuista peittoa. Mutta siihen menee vielä aikaa. Pitkä tovi.





10/05/2012

051012


Aika rientää, en pysy lennossa mukana. Taas on viikonloppu käsillä, vaikka vasta uusi viikko alkoi. Aivot lyövät tyhjää juttujen suhteen, onkin jo aikaa kun viimeksi postailin. Tänään oli taas vapaapäivä, tässä raapustusta ja kuvia päivän kulusta tähän asti! Iltaakohti varmaan lisää neulomista, ja ehkä ystäviä. :o)


Heräsin rauhassa aamulla. Mamma soitti ja vaihdettiin kuulumisia. Luin kirjaa hetken vielä sängyssä. 


Kävin suihkussa, vaihdoin päivävaatteet, siivosin vaatekaapin.


Söin aamupalaksi pupunpapanoita ja kostukkeeksi hörppäsin omatekemää viinimarjavadelmamehua.


Ompelin pienen säilärin ja vauvan kuolalapun. Ompelukone oli jäänyt edellisen päivän ompelukerhosta esille.



Kävin kaupassa ja hain postin. Sain Paperipuun ihanat muistilaput koulua varten,sekä kivan paperikoristeen.



Söin ruoaksi rieskaa ja lihaperunasoselaatikkoa. Sekä ananaslimpparia.



Neuloin pari neuletilkkua suunnitelmissa siintävään neulepeittoon. Tästä tietää syksyn tulleen. Sormet syyhyää neulomaan. :o)


Lähdin ystävän luokse päiväteelle. Samalla asensin hänelle ompelemani verhon ja leikkelin kodinhoitonurkkauksen piristykseksi kontaktimuovista kuvion.